Kategorije
bottom
‹‹ povratak
Web trgovine
Ako već duže vrijem kupujete online, vjerojatno koristite iste servise više puta. Na njima točno znate gdje se što nalazi i nije vam problem pronaći određeni artikl i staviti ga u web košaricu. Međutim u Hrvatskoj postoji jako puno web shopova, za neke ste čuli i koristili, ali ima i velik broj onih za koje se "ne zna". Da bi i oni skupa sa svim ostalim web trgovinama došli do izražaja, te ponudili svoje artikle kupcima, napravili smo ovu stranicu koja će im u tome i pomoći.

Na stranici web-trgovine.com je vrlo jednostavno pronaći web shop koji nudi ono što vam treba, glavne kategorije su razvrstane u potkategorije, te ih je moguće precizno filtrirati i dobiti prilično točan rezultat pretrage.


Svaki vlasnik web trgovine može izdvojiti određeni broj svojih artikala, te ih odmah ponuditi kupcima.
Artikli ima vlastitu sliku, šifru, cijenu i opis, te su povezani sa web shopom i jednostavno na klik odlazite na stranicu prodavača i možete artikl kupiti.

Kupci će sigurno cijeniti pomoć oko pretrage web shopova, a vlasnici web shopva će biti zadovoljni što su se dodatno  istaknuli u moru trgovina, te su dodatno zaradili.
Galerija slika
Facebook komentari
Partneri
bottom