Kategorije
bottom

Sport i rekreacija / Timski sportovi

prikaz trgovina:
Ferivi
Tvrtka Ferivi Co d.o.o. nastala je 18.08.1994. velikim entuzijazmom i ljubavlju prema sportu vlasnika koji su i sami bili aktivni sportaši. Ime Ferivi dolazi od početnih slova imena Ferde i Ivice koji su ujedno i osnivači tvrtke. Tijekom godina tvtka se polako, ali sigurno razvijala baveći se maloprodajom sportske opreme svjetskih brandova.
Tel: 031570285
Država: Croatia
Naši profili na društvenim mrežama:  
facebook
Blue Gym
Blue Gym d.o.o. vodeća hrvatska tvrtka za trgovinu novom i rabljenom opremom za fitness i trenažera za sportsku pripremu i funkcionalni trening.
Tel: 051/512 682
Država: Croatia
Naši profili na društvenim mrežama:  
twitter
facebook
Abrakadabra
Mi smo Abrakadabra, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu. Predana smo ekipa digitalnih stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Tel: 072 007 007
Država: Croatia
eKupi Travel
eKupi je najveća regionalna Internet trgovina koja na jednom mjestu omogućuje jednostavnu kupnju širokog asortimana proizvoda i usluga iz udobnosti vašeg doma. U ponudi od preko 300.000 proizvoda različitih kategorija koju svakodnevno proširujemo novim atraktivnim proizvodima nudimo i dodatne usluge, pouzdanu dostavu i različite načine plaćanja.
Tel: +385 1 333 8888
Država: Croatia
Loparji
Trgovina za igre s reketima.
Tel: +386 41 383 599
Država: Slovenia
Gear Plus
Samo najbolje za slobodno vrijeme i uživanje.
Tel: 01/3097 832
Država: Croatia
Proteini.si
U našoj ponudi nalaze se kreatin, proteini, bjelančevine i ostali sportski prehrambeni dodaci.
Tel: 01 3535 299
Država: Slovenia
Black Sheep Piantball Shop
Blacksheep paintball trgovina pokrenuta je u lipnju 2008. godine. Informacije o tvrtci: Neo Castrum d.o.o. Sidonije Rubido 11 48260 Križevci Hrvatska.
Tel: 099 733 4123
Država: Croatia
Loptica
Pred Vama je novi način kupnje sportske opreme za tenis, squash, badminton, stolni tenis i fitness.
Tel:
Država: Croatia
RC-avti
RC-avti.si RC modeli kvalitetniji po izuzetnim cijenama.
Tel:
Država: Slovenia
TOP TIM sportska oprema
TOP TIM webshop pokrenut je 2013. godine kako bi svim zaljubljenicima u sport omogućio jednostavnu i brzu kupovinu kvalitetne sportske opreme iz udobnosti vlastitog doma. Trenutno u ponudi imamo kompletan asortiman proizvoda talijanskih marki Zeus i Max Sport, Select lopti te Vivisport profesionalne sportske opreme.
Tel: 022/643-466
Država: Croatia
Plava Zebra
Online robna kuća
Tel:
Država: Croatia
AZ-europe
AZ-europe je internetový obchod s medzinárodným pôsobením, ktorý Vám ponúka obrovské množstvo produktov v rôznych kategóriách s vývozom do celej Európy. AZ-europe svojou rozmanitosťou a dômyselným spracovaním jednotlivých sekcií prináša na trh ponuku nielen najnovších technológií, ale aj množstvo noviniek pri vyhľadávaní a získavaní informácií, kto
Web: http://az-europe.eu  |  E-mail:
Tel: +421 52 788 6911
Država: Slovakia
Fitness
Fitness.com.hr portal je vodeći fitness portal u Hrvatskoj koji uz široku lepezu svojih stručnih članaka, suradnika i ciljanih korisnika čini jedinstveno mjesto za obožavatelje fitnessa te sporta općenito.
Tel: 01/3732
Država: Croatia
Simbex
Svjesni brzog prolaska vremena, osvrnuli smo se malo na našu prošlost. Taj dug period nije bio lak, ali možemo zaista reći da smo sretni i zadovoljni svojom prošlošću.
Tel: 01 63 14 449
Država: Croatia
Rojal
Kod Rojala smo najveći stručnjaci zračnog oružja u Sloveniji. Kod nas možete dobiti sve potrebne informacije o kupnji zračnog ili pravog oružja da bi bili 100% sigurni koje oružje je najbolje za vas. Mi smo uvoznik za velike koncerne i firme s kojimi surađujemo već 15 godina.
Tel: +386 7 3942200
Država: Croatia
Sport4pro
Sport4pro.net je pouzdan način kupnje sportske opreme za tenis, squash, badminton, stolni tenis, skijanje, biciklizam i fitness. Brza i povoljna kupovina iz Vašeg naslonjača provjerenih artikala najkvalitetnijih proizvođača. Bilo da ste rekreativac ili aktivan igrač na našem web shopu možete pronaći proizvode koji će Vašu igru dodatno oplemeniti.
Tel: +385 (0) 98 400 008
Država: Croatia
Hristo gunstore
Prva i jedina specijalizirana airsoft trgovina u Hrvatskoj, još od 2007. Širok izbor svega potrebnog za airsoft.
Tel: 01 613 1713
Država: Croatia
Nokaut borilačka oprema
NOKAUT profi sistem d.o.o. je Hrvatska tvrtka osnovana 2009. godine od tima stručnjaka sa iskustvom u raznim borilačkim i fitness sportovima. Tvrtka se bavi proizvodnjom i prodajom kvalitetnih i profesionallnih proizvoda za borilačke sportove i fitness, te drugim djelatnostima vezanim uz sport i rekreaciju.
Tel:
Država: Croatia
TheShop
Mi smo specijalizirana online trgovina čija ponuda obuhvaća široku paletu proizvoda i opreme renomiranih proizvođača, a uključuje poker opremu, casino opremu, opremu za biljar, snooker, sportsku opremu, pikado,fliper, te niz drugih proizvoda, po vrlo kompetitivnim cijenama. Poseban dio naše ponude čini i računalna, audio & video, te mobitel oprema.
Tel: 021 885 111
Država: Croatia
eKupi
eKupi je najveća internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu proizvoda podijeljenih u nekoliko kategorija: preko elektronike i informatike, svih potrepština za školu i ured, igračaka i poklona pa do auto potrepština i sporta.
Tel: 0800 200 122
Država: Croatia
GNK Dinamo
Službeni web shop najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba.
Tel: +38512386172
Država: Croatia
A.T.O.M. [airsoft-tactical-outdoor-military]
Specijalizirana trgovina za prodaju odjeće, obuće i opreme, vojnog i taktičkog asortimana, te za ljubitelje prirode i boravak na otvorenom!
Tel: 015587819
Država: Croatia
Homeshopping
web shop
Tel: 031/215424
Država: Croatia
Sport 2000
Velika ponuda fitnes i sportske opreme za sve vrste sportova!
Tel: +381112676228
Država: Croatia
Teamsport.hr
Osnovna djelatnost trgovine TEAMSPORT.HR je maloprodaja i veleprodaja profesionalne sportske opreme renomiranog proizvođača sportske opreme NIKE, PUMA, ADIDAS i SELLS za klubove.
Tel: 01/604 36 16
Država: Croatia
Paintball Trgovina Bim Sport
Jedina paintball trgovina u Zagrebu nudi svu paintball opremu potrebno paintball igračima. Potražite nas na Aninoj 40, Zagreb ili naručite naše proizvode preko Internet trgovine.
Tel:
Država: Croatia
Klub hokeja na ledu Medveščak
SHOP.MEDVESCAK.COM službena je internet trgovina Kluba hokeja na ledu MEDVEŠČAK Zagreb.
Kupovinom klupskih artikala na ovoj internetskoj adresi kao i kod ovlaštenih distributera pomažete rad Kluba, djelovanje škole hokeja i edukaciju stručnog kadra.
Tel:
Država: Croatia
M10Sport
Velika ponuda raznovrsne sportske opreme, odjeće i obuće vrhunskih svjetskih proizvođača.
Tel:
Država: Croatia
Partneri
bottom