Kategorije
bottom

Sonus Art - Audio/Video Shop

logo
Adresa: Šarengradska 1
Grad: Zagreb
Država: Croatia
Telefon: +385 1 4813 025
GSM: 099 4813 025
Fax:
Naši profili na društvenim mrežama:
facebook
twitter
google+
Ukupno pregleda: 15052
Sonus Art je najveća trgovina audio video opreme u Zagrebu, s više od 10 godina iskustva u prodaji hi-fi komponenti te zvučnika i opreme za kućno kino.

Zastupamo neka od najzvučnijih imena u svijetu audio/video opreme:

Audeze - high end slušalice
Audio Technica - slušalice, gramofoni, zvučnice, igle...
Bowers & Wilkins - hi-fi zvučnici, bežični zvučnici, slušalice...
Classe - high end procesori, izlazna pojačala, CD playeri...
Denon - receiveri, pojačala, zvučnici, gramofoni, slušalice, mini linije...
Marantz - receiveri, pojačala, zvučnici, gramofoni, slušalice, mini linije...
Pathos - high-end pojačala, DAC-ovi, CD playeri...
Rotel - pojačala, tuneri, receiveri, cd playeri...
Vogel's - vrhunski stalci i nosači za televizore; ostala audio/video oprema

Uvoz, logistiku i distribuciju od samog početka za nas obavlja tvrtka TD Elektronika d.o.o., iako surađujemo i s drugim ekskluzivnim uvoznicima.P.S. Uvijek možete zakazati termin za demonstraciju bilo koje opreme u našoj hi-fi ili home-theater slušaonici.
Audio i Hi-Fi
Dizajnirane za zvuk u pokretu, ali i za kućnu upotrebu, ATH-MSR7 su poseban naglasak postavile i na udobnost korištenja te visoku kvalitetu izrade u kojoj gotovo da nema plastike.ž

Za fenomenalan zvuk zaslužni su novi 45 mm "True Motion" driveri s "Dual-layer Air-Control" tehnologijom, koja će pojačati iskustvo srednjih i niske frekvencija, dok će njihovo aluminijsko kućište eliminirati neželjene vibracije.

ATH-MSR7 slušalice mogu se pohvaliti i odličnim frekvencijskim odazivom koji ide od izuzetno niskih 5 herza pa sve do impresivnih 40 000 herza, no budite uvjereni da vas neće preplaviti suvišnim basom, već će isti biti izuzetno mekan i prirodan.

Iako su MSR7 slušalice prilično balansirane te tunirane za isporuku flat reprodukcije zvuka, osjeti se nešto veći naglasak na višim frekvencijama, koje zvuče vrlo prirodno i bez metalnog prizvuka.
Cijena: 1890 kn  |  Šifra::
BW 685 S2 reproducirat će gotovo nevjerojatan zvuk za stereo ili home cinema sustav većini prostorija, a možete ih montirati na stalak, na zid ili na policu.

Svaki novi model i serija iz B&W produkcije pomiče standarde u zvučnom, tehnološkom, ali i vizualnom smislu. Tim utabanim stopama ide i novi 685 S2 model, koji sadrži neke tehnologije svoje puno skuplje braće (CM10 - Double Dome Tweeter).

Nove visokotonce čine dvije odvojene aluminijske kupole, gdje je izdvojena centralna jedinica jedne kupole spojena na poleđinu druge, a što rezultira izvanrednom mješavinom iznimne lakoće i osjetne rigidnosti.

Također, cijeli visokotonac je fizički izdvojen od kabineta zvučnika, što mu daje nevjerojatnu jasnoću i mogućnost odlične disperzije zvučne slike.

Novi model (2014) je pojačan novim visokotoncima i antirezonantnim čepovima, pa ne sumnjamo da će nastaviti svoju reputaciju best buy bookshelf zvučnika u klasi.

NAPOMENA: izražena cijena se odnosi na 1 zvučnik
Cijena: 2425 kn  |  Šifra::
Gramofon s ugrađenim phono pretpojačalom koji se spaja na zvučni sustav standardnom analognom vezom. Dolazi s ugrađenom MM zvučnicom.

Sadrži i mehanizam za ručno postavljanje igle na određenu poziciju na ploči što vam omogućuje da preskočite na željenu pjesmu. DP-29F radi na brzini od 33 1/3 ili 45 okretaja (RPM), a uključuje i već montiranu MM zvučnicu.

Idealan za početnike!
Cijena: 899 kn  |  Šifra::
Aktivni prijenosni zvučnik koji vam omogućuje streaming (bežičnu reprodukciju) glazbe s raznih izvora.

Cocoon odlično zvuči zahvaljujući 2 zvučnika ukupne snage 50 W, a glavni adut mu je upravo nevjerojatna fleksibilnost - punjiva baterija koja traje 5 sati, ugrađeni internet radio te mogućnost bežične reprodukcije raznih formata (čak i Flacova)

Uređaj posjeduje i docking stanicu za iPod i iPhone (do četvrte generacije), no zahvaljujući AirPlay i DLNA standardu svoju glazbu ćete moći puštati bežićno s bilo kojeg mobilnog uređaja (iOS i Android) ili računala (iTunes, Windows Media Player).

Cocoon je odličan za vanjsku upotrebu zahvaljujući svojoj prenosivosti, no sasvim sigurno će pronaći mjesto i u Vašem domu - jer ako želite ispuniti zvukom cijelu kuću a ne želite suvišne kablove, jednostavno povežite nekoliko Cocoon dockova i upravljajte svima putem besplatne mobilne aplikacije
Cijena: 1299 kn  |  Šifra::
Envaya Mini je nasljednik Denonovog prvog Bluetooth zvučnika, koji će pružiti još veću prenosivost i izdržljivost, uz zadržavanje hvaljene kvalitete zvuka izvornog modela.

Njegova najveća prednost je iznimna kompaktnost, vodonepropusnost te iznimna rigidnost.

Ovo u prijevodu znači da, uz bateriju koja će Vam omogućiti i do 10 sati glazbe, ovaj zvučnik možete ponijeti sa sobom doslovno svugdje!
Cijena: 990 kn  |  Šifra::
Mala, ali snažna mikro linija visokokvalitetne reprodukcije zvuk sa zvučnicima koji će ispuniti dobrim zvukom svaku prostoriju do 20 kvadrata.

Linija posjeduje optički ulaz što će omogućiti njezino spajanje na televizor odnosno računalo.
Cijena: 1999 kn  |  Šifra::
Zvučnici i slušalice
Prijenosni zvučnik koji možete objesiti praktički bilo gdje zahvaljujući priručnoj kukici.

Zvučnik je vodootporan što ga čini idealnim za korištenje u vlažnim uvjetima, pa ga bez brige možete ponijeti sa sobom u kupaomicu - pa čak i objesiti na tuš.

Napravljen je od kombinacije plastike, aluminija i gume, tako da ima i solidnu zaštitu od udaraca.

Braven Mira ima ugrađenu bateriju koja će omogućiti čak 12 sati reprodukcije, a tu je i mikrofon za kristalno čiste razgovore.

Na zvučnik se možete povezati bežično (putem bluetootha) uz domet od 10 metara.
Cijena: 599 kn  |  Šifra::
Facebook komentari
Partneri
bottom