Kategorije
bottom

Elektronika i multimedija / Projektori

prikaz trgovina:
Multistore
Multistore.si - internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu i pristupačne cijene na jednom mjestu.
Tel:
Država: Croatia
Abrakadabra
Mi smo Abrakadabra, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu. Predana smo ekipa digitalnih stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Tel: 072 007 007
Država: Croatia
ITVideo
ITVideo specijalizirani smo se za projektiranje, instalaciju i održavanje sigurnosnih sustava (protuprvala, videonadzor, vatrodojava, kontrola pristupa). Kvaliteta naših usluga proizilazi iz dugogodišnjeg iskustva u ovom polju, konstantog usavršavanja naših djelatnika te korištenja vrhunske opreme.
Tel:
Država: Croatia
Mikronis
Vaš frend u IT svijetu
Tel: 01 3033 100
Država: Croatia
Moj-TV
Specijalizirana online trgovina koja se bavi isključivo prodajom hd televizora, projektora, audio opreme, i dodatne opreme.
Tel:
Država: Slovenia
Eurotehna
Osnovna delatnost je prodaja bele tehnike i malih kućnih aparata, peći i šporeta na čvrsto gorivo, audio i video asortimana. U Novom Sadu i Vojvodini smo prepoznatljivi kao jedan od najvažnijih prodavaca Gorenje asortimana.
Tel: +381 021 300 5978, +381 021 425 423
Država: Serbia
Plava Zebra
Online robna kuća
Tel:
Država: Croatia
ModulOsam
ModulOsam.com. je osnovan 2013. godine i specijalizirana je web trgovina za online prodaju elektronicke i kompjuterske opreme.
Tel: +385 98 19 29 620
Država: Croatia
Naši profili na društvenim mrežama:  
google+
facebook
GShop
GShop je internet trgovina sa velikom ponudom raznih artikala.
Tel: 023 380 713
Država: Croatia
Extreme digital
Extrem Digital online trgovina trgovina
Tel: (01) 8000 222
Država: Croatia
AZ-europe
AZ-europe je internetový obchod s medzinárodným pôsobením, ktorý Vám ponúka obrovské množstvo produktov v rôznych kategóriách s vývozom do celej Európy. AZ-europe svojou rozmanitosťou a dômyselným spracovaním jednotlivých sekcií prináša na trh ponuku nielen najnovších technológií, ale aj množstvo noviniek pri vyhľadávaní a získavaní informácií, kto
Web: http://az-europe.eu  |  E-mail:
Tel: +421 52 788 6911
Država: Slovakia
Svijet medija
Svijet-medija.hr vam nudi odlične cijene stolnih i prijenosnih računala, televizora, mobitela, monitora i pisača, hadvera i softvera. Isto tako u ponudi kućne elektronike i kućanskih aparata možete pronaći sve za vaš dom od frižidera, hladnjaka, perilica, brijaćih aprata, te video igara i igraćih konzola. Pouzdana dostava po cijeloj Hrvatskoj.
Tel: 01/6399222
Država: Croatia
Zvrko
Zvrko web trgovina,bavi se prodajom računala i računalne opreme, multimedije,oprema za Vaš mobitel Sve što Vam treba za udoban život.
Tel:
Država: Croatia
Vixus
VIXUS je rapidno rastuća internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu proizvoda iz područja informatike, potrošačke elektronike te kućanskih aparata. Profesionalan pristup i brza usluga su naše glavne kvalitete koje je prepoznalo na tisuće zadovoljnih korisnika.
Tel: 015506656
Država: Croatia
Tehnopolis
Poslovni cilj Tehnopolis.hr-a je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl., po najpovoljnijim mogućim cijenama.
Tel: 01/ 6177-144
Država: Croatia
Spartak
Trgovina mobilnim telefonima i malim kučanskim aparatima, prodaja računala, računalne opreme, elektroinstalacija, portafona, satelitskih sistema, sistema za klimatizaciju
Tel: 047 537 580
Država: Croatia
Magazin Računalni Sistemi
Servis, prodaja racunala i opreme te izgradnja i održavanje informatičkih sustava. Instalacija, servis laptopa notebooka. Spašavanje podataka. Uredska računala. Backup, sklapanje računala. Dijagnostika ispravnosti računala te servis prijenosnih računala.
Tel: 01-6523-652
Država: Croatia
Info-Box
Web shop sa više od 6000 raspoloživih artikala spremnih za dostavu unutar 24 sata.
Tel: 049/503-481
Država: Croatia
eKupi
eKupi je najveća internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu proizvoda podijeljenih u nekoliko kategorija: preko elektronike i informatike, svih potrepština za školu i ured, igračaka i poklona pa do auto potrepština i sporta.
Tel: 0800 200 122
Država: Croatia
Kupovina trgovina
Postavite Vase Besplatne oglase i reklamirajte se na nasem portalu potpuno besplatno do kraja godine.
Tel:
Država: Croatia
AVmax
AVmax je online trgovina specijalizirana za područje audio/video/foto opreme, svih vrhunskih svjetskih proizvođača! Stručno osoblje, vodiči za kupnju, najnovije vijesti, najpovoljnije cijene... Posjetite nas: http://www.avmax.hr/
Tel: +385 1 3750 480
Država: Croatia
Homeshopping
web shop
Tel: 031/215424
Država: Croatia
Expertadria
EXPERT - svjetski maloprodajni lanac vrhunskih elektroničkih i kućanskih uređaja, računala i informatičke opreme Veliki suvremeno uređeni prodajni centar s ponudom svjetski poznatih proizvoda po iznimno prihvatljivim cijenama, nudi ugodnu atmosferu tijekom kupnje i suradnju sa susretljivim prodavačima koji daju vrlo stručne i iskrene savjete
Tel:
Država: Croatia
Segar
Segar.hr je internet trgovina sa preko 10.000 artikla. Uz uslugu dostave na kućnu adresu, nudimo i pomoć prilikom odabira. Mogućnost odobravanja dodatnih popusta za veće narudžbe.
Tel: 8886796
Država: Croatia
Robot web shop
U ROBOT web shop-u i ROBOT prodajnim centrima, pronađite sve za vaš dom... audio-video tehniku, kompjutersku opremu, male kućanske aparate, bijelu tehniku, uređaje za grijanje i hlađenje, opremu za domaćinstvo...i to sve po povoljnim cijenama. Naravno, očekuju vas i brojne akcije na svim prodajnim odjelima. Potražite vama najbližu ROBOT trgovinu.
Tel: 021/430-200, 430-252
Država: Croatia
Ekran d.o.o.
Ekran audio video centar je tvrtka osnovana davne 1992. godine sa sjedištem u Osijeku(Hrvatska).
Tel: 031/283-765
Država: Croatia
Tunica
Tunica.hr je internet trgovina koja je privukla kupce zbog velikog izbora dostupnih artikala po povoljnim cijenama.
Tel: 062/900-901
Država: Croatia
Alles
Alles d.o.o., ELEKTROCENTAR, trgovina na veliko, export-import. Tvrtka Alles d.o.o. organizirana je kao kompletna cjelina koja ima zatvoren krug poslovanja: komercijalu, knjigovodstvo, proizvodnju, transport, maloprodaju i veleprodaju, te prezentiranje novih proizvoda.
Tel: ++385 34 311 140,
Država: Croatia
Partneri
bottom