Kategorije
bottom

MBM

logo
E-mail: info@mbm.hr
Adresa: Dolenice 8
Grad: Zagreb
Država: Croatia
Telefon: 00 385 (0)1 6530 724
GSM:
Fax: 00 385 (0)1 6531 020
Ukupno pregleda: 12750
MBM je najveća hrvatska tvrtka za proizvodnju i distribuciju cvijeća, duge tradicije i prepoznatljive kvalitete.

MBM vrtni centri u Zagrebu, Rijeci, Poreču, Splitu, Zadru i Dubrovniku omiljene su destinacije za sve ljubitelje vrtlarstva i uređenja interijera i eksterijera.

Sjedište poduzeća nalazi se u Zagrebu, gdje se ujedno može najbolje upoznati širok asortiman naše ponude: rezano cvijeće, sobno i vanjsko bilje (listopadno i crnogorično drveće i grmlje, trajnice, penjačice, grmlje za živice, mediteransko bilje, voćne sadnice); ukrasne posude od keramike, terakote, plastike, betona, cinka, keramike, stakla i drugih materijala, vrtlarske potrepštine, ali i brojni drugi proizvodi koji se koriste u cvjećarskoj i hortikulturnoj struci.

MBM proizvodni pogoni nalaze se u Turnju i Kaštelama uspješno kombinirajući blagodati mediteranske klime sa modernom tehnologijom. Velika rasadničarska proizvodnja sezonskog i sobnog bilja, ruža, grmlja i drveća omogućuje cjelogodišnju opskrbu naših kupaca.

Tijekom dvadesetogodišnjeg iskustva uspostavljena je odlična povezanost sa svjetskim hortikulturnim regijama. S voznim parkom od 60 dostavnih vozila i u suradnji sa 2.000 dobavljača iz cijelog svijeta, te vlastitom proizvodnjom, MBM raspolaže sa 20.000 proizvoda kojima opskrbljuje više od 5.000 veleprodajnih kupaca u Hrvatskoj i Europi.

Pored trgovine i proizvodnje značajna djelatnost ove tvrtke je usluga uređenja interijera, usluga krajobraznog projektiranja, oblikovanja i održavanja zelenih površina.

Naša misija je biti vodeća tvrtka u regiji za proizvodnju i distribuciju cvijeća i povrća sa težištem na razvoj vlastite i kooperacijske proizvodnje i plasmanom na europsko tržište.

Cilj je zadovoljstvo klijenata i zajednice stvaranjem ljepšeg životnog prostora i zdravom prehranom.
Djelatnosti
Facebook komentari
Partneri
bottom