Kategorije
bottom

Dom, vrt i kućni ljubimci / Kućanski aparati

prikaz trgovina:
stranica 1 od 2     prva stranica  |  ‹‹ prethodna  |  slijedeća ››  |  zadnja stranica
1 2
INCentar Zadar - Specijalizirani centar za uređenje interijera
Opremanje interijera zasigurno je jedan od zahtjevnijih i skupljih poslova s kojim se svatko od nas susretne barem jednom u životu. Već dugi niz godina Incentar nudi spektar asortimana i usluga koji Vam mogu pomoći upravo kada se nađete u takvom problemu.
Tel: 023 22 00 98
Država: Croatia
Naši profili na društvenim mrežama:  
facebook
Kava Kapsule
Verano je distributer kave u kapsulama i malih aparata za pripremu kave, svjetski poznatog brenda Lavazza, za područje Splita, Kaštela, Trogira i Rogoznice.
Tel: 021882845
Država: Croatia
Multistore
Multistore.si - internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu i pristupačne cijene na jednom mjestu.
Tel:
Država: Croatia
Vruće Hladno
Klima uređaji, Solarni paneli, Usluge monateže i servisa, peći na pelet.
Tel: 01 66 07 728
Država: Croatia
BFC Shop
Spletna trgovina s širokim izborom kvalitetnih izdelkov po ugodnih cenah.
Tel:
Država: Slovenia
Konzum Klik
Tel: 0800 400 000
Država: Croatia
MDT-trgovina
MDT Trgovina nudi asortiman izabrani proizvoda
Tel: 08004545
Država: Croatia
Argus
ARGUS elektronika je osnovana 1999. godine i bavi se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom različitih sredstava za samoobranu (kao što je suzavac, šoker, osobni alarm, Jet Protector, Guardian Angel, kubaton...), bejzbolskih palica, rasklopnih i fiksnih noževa, taktičkih lampi, rastjerivača nametnika, krtica, pasa, te ogrlica za dresuru pasa
Tel: +38513097084
Država: Croatia
ITVideo
ITVideo specijalizirani smo se za projektiranje, instalaciju i održavanje sigurnosnih sustava (protuprvala, videonadzor, vatrodojava, kontrola pristupa). Kvaliteta naših usluga proizilazi iz dugogodišnjeg iskustva u ovom polju, konstantog usavršavanja naših djelatnika te korištenja vrhunske opreme.
Tel:
Država: Croatia
Matrex
Bosch aparati i oprema za vcentralno grijanje
Tel: 01 / 34 55 815
Država: Croatia
Eurotehna
Osnovna delatnost je prodaja bele tehnike i malih kućnih aparata, peći i šporeta na čvrsto gorivo, audio i video asortimana. U Novom Sadu i Vojvodini smo prepoznatljivi kao jedan od najvažnijih prodavaca Gorenje asortimana.
Tel: +381 021 300 5978, +381 021 425 423
Država: Serbia
Plava Zebra
Online robna kuća
Tel:
Država: Croatia
GShop
GShop je internet trgovina sa velikom ponudom raznih artikala.
Tel: 023 380 713
Država: Croatia
Extreme digital
Extrem Digital online trgovina trgovina
Tel: (01) 8000 222
Država: Croatia
Dobrestvari
Internet trgovina dobrestvari.hr nudi široki izbor proizvoda za domaćinstvo, sport, rekreaciju, zdravlje, vitalnost i poklone po povoljnim cijenama uz brzu i sigurnu dostavu.
Tel: 042401010
Država: Croatia
Hejkupi.me
Hejkupi.me online trgovina je prodajno mjesto poduzeća "BARBUS TOYS" d.o.o. Vitez.
Tel: +38730714014
Država: Bosnia And Herzegowina
AZ-europe
AZ-europe je internetový obchod s medzinárodným pôsobením, ktorý Vám ponúka obrovské množstvo produktov v rôznych kategóriách s vývozom do celej Európy. AZ-europe svojou rozmanitosťou a dômyselným spracovaním jednotlivých sekcií prináša na trh ponuku nielen najnovších technológií, ale aj množstvo noviniek pri vyhľadávaní a získavaní informácií, kto
Web: http://az-europe.eu  |  E-mail:
Tel: +421 52 788 6911
Država: Slovakia
Gorenje Studio
Gorenje Studio prodajno izložbeni saloni i internet trgovina, adresa izvrsnosti!
Tel:
Država: Croatia
Frigo-kor d.o.o.
Veleprodaja, maloprodaja, servis i ugradnja klima uređaja robnih marki Midea, Korel, Samsung i Toshiba. Prodajno - izložbeni centri u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru i Osijeku.
Tel: 01 240 77 77
Država: Croatia
Baterije-akumulatori
Tvrtka Paklenica promet d.o.o. osnovana je 1993. godine i od tada se bavi isključivo prodajom baterija. Specijalizirali smo se za prodaju baterija i izradu baterijskih sklopova svih vrsta i dimenzija. Više od 17 godina iskustva jamči Vam kvalitetnu uslugu koju naša tvrtka pruža. Obratite nam se s povjerenjem na shop@baterije-akumulatori.com
Tel: 01 2338 968
Država: Croatia
Electus
Jedna od djelatnosti tvrtke je uvoz i veleprodaja robe široke potrošnje, dječjih igračaka, te proizvoda za sport i rekreaciju.
Cilj nam je osigurati što veću dostupnost naših proizvoda na hrvatskom tržištu, te približiti naše proizvode krajnjim kupcima.
Tel: 01/5533-349
Država: Croatia
Futura Orbis
Maloprodaja i veleprodaja digitalnih brava Yale GATEMAN. Uređaji predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije u rješenjima za osobnu i komercijalnu upotrebu (manji hotelu/privatni iznajmljivači). Dostava i ugradnja na cijelom teritoriju RH.
Tel: 01/777-3277
Država: Croatia
Kleomens
Webshop Kleomens, dućan i web shop za opremanje vašeg doma. Niske cijene svaki dan! Online prodaja, brza dostava!
Tel:
Država: Croatia
Vixus
VIXUS je rapidno rastuća internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu proizvoda iz područja informatike, potrošačke elektronike te kućanskih aparata. Profesionalan pristup i brza usluga su naše glavne kvalitete koje je prepoznalo na tisuće zadovoljnih korisnika.
Tel: 015506656
Država: Croatia
Status
E-trgovina Status predstavlja i prodaje izvorna kućna pomagala. Status nudi vakuumske aparate i ostali vakuumski program, pomagala za kuhanje i pripremu hrane te vješalice i police, a svoju popularnost je stekao patentiranim rezačem za češnjak.
Tel: 047421246
Država: Croatia
INtertrg
Na INtertrgu možete pronaći široku paletu proizvoda od rasvjete, mrežne opreme, alata, uredskog pribora, malih kućaskih aparata, hladnjaka i stalaka za vino, satova, uredskog pribora,... a sve to možete kupiti iz udobnosti vlastitog doma sa sigurnošću da će vam sve kupljeno u najkraćem roku biti dostavljeno na vašu adresu.
Tel: 01/2383 733
Država: Croatia
Spartak
Trgovina mobilnim telefonima i malim kučanskim aparatima, prodaja računala, računalne opreme, elektroinstalacija, portafona, satelitskih sistema, sistema za klimatizaciju
Tel: 047 537 580
Država: Croatia
GRADING d.o.o. | Salon namještaja
Raznovrsnošću ponude u salonu, širokom ponudom proizvoda po narudžbi i prepoznatljivom kvalitetom ispunjavamo svoju misiju i cilj, a time dobivamo i najveću nagradu - ZADOVOLJSTVO NAŠIH KUPACA, KLIJENATA I PARTNERA. Tako nagrađeni dobivamo i dodatnu motivaciju za daljnjim razvojem, povećanjem kvalitete rada, usluga i proizvoda.
Tel: 049/500-281
Država: Croatia
Ana Web
Naša tvrtka se bavi internet prodajom kvalitetnih Thermia kaminskih peći te kompletnog asortimana kojeg možete pronaći na www.thermia.hr
Tel: +385 31 634-190
Država: Croatia
Elmont
Tvrtka Elmont bavi se prodajom, ugradnjom i servisom klima uređaja
Tel: 0800 600 605
Država: Croatia
Stranica 1 od 2     prva stranica  |  ‹‹ prethodna  |  slijedeća ››  |  zadnja stranica
Partneri
bottom