Kategorije
bottom

Alati / Građenje i opremanje doma

prikaz trgovina:
NB Hobby&Art
NB HOBBY&ART je trgovina repromaterijalom za izradu nakita, hobby te art asortimanom. Osim same trgovine, održavamo kreativne radionice, kreativne tečajeve i One Stroke Painting tečajeve te radionice.
Tel: 01/3778-482
Država: Croatia
Kabel
KABEL.HR je specijalizirani web shop za prodaju kabela i opreme
Tel: 023 83 733
Država: Croatia
Baby Center
Četvrt stoljeća vjernosti naših kupaca motivira nas da postanemo još bolji. Vremena se mijenjaju, a s njima se mijenjamo i mi. Naša nova priča počinje novom, redizajniranom internet stranicom. Stranicom koja prati novu viziju Baby Centra.
Tel: 0800 913 013
Država: Croatia
Ugodno orodje
Spletna trgovina Ugodno orodje je prva izbira za nakup preko spleta ko iščete ročno ali električno orodje.
Tel:
Država: Slovenia
Konzum Klik
Tel: 0800 400 000
Država: Croatia
Abrakadabra
Mi smo Abrakadabra, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu. Predana smo ekipa digitalnih stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Tel: 072 007 007
Država: Croatia
RT Baštek
Prazna kućišta za automobilske ključeve, daljinski upravljači, mikroprekidači, daljinski za rampe i garažna vrata, strojevi za izradu ključeva, strojevi za brušenje noževa, transponderi
Tel: 048 681 233
Država: Croatia
ITVideo
ITVideo specijalizirani smo se za projektiranje, instalaciju i održavanje sigurnosnih sustava (protuprvala, videonadzor, vatrodojava, kontrola pristupa). Kvaliteta naših usluga proizilazi iz dugogodišnjeg iskustva u ovom polju, konstantog usavršavanja naših djelatnika te korištenja vrhunske opreme.
Tel:
Država: Croatia
Verma
Prodaja i servis električnih ručnih alata, rezervnih dijelova i pribora. Velika ponuda profi alata - Bosch, Makita, AEG, Milwaukee, Perles, Iskra, DeWalt, Metabo, Black & Decker, Rupes, Würth, Berner, Ryobi., Skil,... Na našoj se internet trgovini može plaćati uplatom na račun, kreditnim karticama ili po primitku.
Tel: +385 1 33 57 496
Država: Croatia
Beach flag
Web trgovina za izradu zastava i banera. Besplatno provjeravanje grafike. Besplatna dostava za narudžbe veće od 300 eura.
Tel: +386 2 66 33 003
Država: Slovenia
Krafter
Krafter ručni alat austrijske firme "Top Kraft"
Tel: +38515574189
Država: Croatia
1meritev
1meritev - Prodaja profesionalnih mjernih alata i instrumenata za geodeziju, gradzevinu, geologiju, šumarstvo, okolinu i metalnu industriju.
Tel: 0038614332333
Država: Slovenia
Ten
Pištola za fugirne mase TEN in STOJALO ZA PRŠUT - T E N
Tel: 00386 57640263
Država: Slovenia
eAlati
Specijalizirana internet trgovina za prodaju alata. Široka ponuda profesionalnih i hobi alata.
Tel:
Država: Croatia
Digitshop
Digitshop.com.hr je vlasništvo tvrtke DIGITKLIK d.o.o koja se bavi nadzornim sustavima za domaću i profesionalnu upotrebu. Nudimo vam besplatne savjete i izravni smo uvoznici za nadzorne sustave, portafone, alarme,. Nudimo vam najbolje cijene i kvalitetu na tržištu, zato što slijedimo najnovijim trendovima i inovacijama.
Tel:
Država: Slovenia
Zdrava hiša
Naravni materiali za gradnju i dom - sibirski ariš, naravna ulja i voskovi, ekološke epoksidne smole, prirodna izolacija - lan, konoplja ... ekopaneli - izrađeni iz žitnih biljaka
Tel: 00386559039610
Država: Slovenia
ANTENE online
ANTENE online- prodaja, projektiranje, i instalacije zemaljskih, satelitskih i kabelskih sustava za individualne sustave za velike i male objekte
Tel:
Država: Slovenia
Alati Milić d.o.o.
Profesionalni električni alati Stayer, Bosch i Makita ovlašteni servis. Prodaja i servis elektro alata, rezervnih dijelova i pribora - Alati Milić d.o.o. Besplatna dostava. Povoljne cijene alata pribora i rezervnih dijelova, profesionalna servisna usluga. Vaše alate za servis pruzimamo na željenoj adresi i nakon popravka dostavljamo.
Tel: +385 1 22 25 695
Država: Croatia
CroLux
Hrvatski vrhunski proizvodi
Tel:
Država: Croatia
Kleomens
Webshop Kleomens, dućan i web shop za opremanje vašeg doma. Niske cijene svaki dan! Online prodaja, brza dostava!
Tel:
Država: Croatia
INtertrg
Na INtertrgu možete pronaći široku paletu proizvoda od rasvjete, mrežne opreme, alata, uredskog pribora, malih kućaskih aparata, hladnjaka i stalaka za vino, satova, uredskog pribora,... a sve to možete kupiti iz udobnosti vlastitog doma sa sigurnošću da će vam sve kupljeno u najkraćem roku biti dostavljeno na vašu adresu.
Tel: 01/2383 733
Država: Croatia
MD ProfiL Baucentar
Prva internet trgovina građevinskoga materijala na području Lijepe Naše.
Tel:
Država: Croatia
Elmont
Tvrtka Elmont bavi se prodajom, ugradnjom i servisom klima uređaja
Tel: 0800 600 605
Država: Croatia
Dizajnholik
Savjeti o uređenju ili kompletna rješenja interijera, personalizirani unikatni namještaj dizajniran samo za vas i gomila dizajnerskog namještaja i sitnica za dom- sve na jednom mjestu!
Tel: 01/41 000 94
Država: Croatia
Kupovina trgovina
Postavite Vase Besplatne oglase i reklamirajte se na nasem portalu potpuno besplatno do kraja godine.
Tel:
Država: Croatia
Abaton
ABATON d.o.o. - Veleprodaja (B2B) i internet katalog specijaliziran za industrijsku elektroniku, kompletna rješenja za servere, 3D animaciju, CAD, obradu zvuka i slike. Industrijska rješenja i dijelovi (protokoli: RS232, 422, 485, LonTalk (LonWorks)).
Tel: +385 1 233 90 77
Država: Croatia
Termometal
Termometal d.o.o. je najveći i najposjećeniji HR webshop specijaliziran za centralno grijanje i ostale kućne i industrijske instalacije. Koristimo priliku da Vas pozovemo da provjerite konkurentnost naše ponude, a zadovoljstvo naših dosadašnjih kupaca najbolje su jamstvo da se nalazite na pravom mjestu!
Tel: 043 531 398
Država: Croatia
Kolarić-Trgovina d.o.o.
TRGOVINA GRAĐEVNIM MATRIJALOM ,STOLARSKA RADIONA ,UGRADNJA STOLARIJE,IZRADA PROZORA, ULAZNIH VRATA ,STOLOVA ,DOVRATNIKA PO MJERI
Tel: 042/729-455
Država: Croatia
Homeshopping
web shop
Tel: 031/215424
Država: Croatia
Vernon trgovina
VERNON TRGOVINA d.o.o. vrhunski uređaji za zdrav život za osobnu i profesionalnu uporabu - sokovnici, blenderi, destilatori vode, dehidratori hrane alkalizatori-ionizatori vode, ionizatori zraka.... Njemački visokokvalitetni nano premazi za zaštitu i lakše održavanje i čišćenje površina za osobnu upotrebu i za industrijsku upotrebu.
Tel: 01 3377901
Država: Croatia
Partneri
bottom