Kategorije
bottom

Knjige, časopisi / Digitalni sadržaj

prikaz trgovina:
Turistička agencija Granturismo
Glavna djelatnost tvrtke GRANTURISMO j.d.o.o. je organizacija i prodaja turističkih aranžmana, kako za pojedinačna putovanja, tako i za grupna putovanja na destinacije i događaje po izboru.
Tel: +3851 5620 376
Država: Croatia
Multistore
Multistore.si - internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu i pristupačne cijene na jednom mjestu.
Tel:
Država: Croatia
Abrakadabra
Mi smo Abrakadabra, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu. Predana smo ekipa digitalnih stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Tel: 072 007 007
Država: Croatia
ITVideo
ITVideo specijalizirani smo se za projektiranje, instalaciju i održavanje sigurnosnih sustava (protuprvala, videonadzor, vatrodojava, kontrola pristupa). Kvaliteta naših usluga proizilazi iz dugogodišnjeg iskustva u ovom polju, konstantog usavršavanja naših djelatnika te korištenja vrhunske opreme.
Tel:
Država: Croatia
Digitshop
Digitshop.com.hr je vlasništvo tvrtke DIGITKLIK d.o.o koja se bavi nadzornim sustavima za domaću i profesionalnu upotrebu. Nudimo vam besplatne savjete i izravni smo uvoznici za nadzorne sustave, portafone, alarme,. Nudimo vam najbolje cijene i kvalitetu na tržištu, zato što slijedimo najnovijim trendovima i inovacijama.
Tel:
Država: Slovenia
Web::Edukacija
Web::Edukacija - naučite sve o webu, kupite seminare i radionice, a u svemu će Vam pomoći naša dva slogana: Ne poslujte naglavačke. Jer znanje donosi profit.
Tel: 099 514 0 415
Država: Croatia
ModulOsam
ModulOsam.com. je osnovan 2013. godine i specijalizirana je web trgovina za online prodaju elektronicke i kompjuterske opreme.
Tel: +385 98 19 29 620
Država: Croatia
Naši profili na društvenim mrežama:  
google+
facebook
ANTENE online
ANTENE online- prodaja, projektiranje, i instalacije zemaljskih, satelitskih i kabelskih sustava za individualne sustave za velike i male objekte
Tel:
Država: Slovenia
Hejkupi.me
Hejkupi.me online trgovina je prodajno mjesto poduzeća "BARBUS TOYS" d.o.o. Vitez.
Tel: +38730714014
Država: Bosnia And Herzegowina
Cro under sea
HRVATSKO PODMORJE projekt je posvećen istraživanju, edukaciji, očuvanju i multimedijalnoj prezentaciji ljepota hrvatskog podmorja.
Tel: +385 1 3483 097
Država: Croatia
Vixus
VIXUS je rapidno rastuća internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu proizvoda iz područja informatike, potrošačke elektronike te kućanskih aparata. Profesionalan pristup i brza usluga su naše glavne kvalitete koje je prepoznalo na tisuće zadovoljnih korisnika.
Tel: 015506656
Država: Croatia
Spartak
Trgovina mobilnim telefonima i malim kučanskim aparatima, prodaja računala, računalne opreme, elektroinstalacija, portafona, satelitskih sistema, sistema za klimatizaciju
Tel: 047 537 580
Država: Croatia
Laudato
Galerija Laudato jedinstvena je po tome što predstavlja isključivo djela renomiranih hrvatskih umjetnika saživljenih s kršćanskom ikonografijom. U Laudatovoj ponudi su i reljefi, grafike te unikatna djela nadahnuta hrvatskom baštinom.Laudato je nakladnik 40 glazbenih albuma ponajboljih hrvatskih duhovnih bendova i kantautora.
Tel: 014611111
Država: Croatia
Homeshopping
web shop
Tel: 031/215424
Država: Croatia
TISAKmedia Webshop
TISAKmedia Webshop: Besplatna dostava, najveći izbor knjiga, filmskih naslova, glazbenih noviteta, igračaka, video igara i školskog programa.
Tel: 0800-666-770
Država: Croatia
Alles
Alles d.o.o., ELEKTROCENTAR, trgovina na veliko, export-import. Tvrtka Alles d.o.o. organizirana je kao kompletna cjelina koja ima zatvoren krug poslovanja: komercijalu, knjigovodstvo, proizvodnju, transport, maloprodaju i veleprodaju, te prezentiranje novih proizvoda.
Tel: ++385 34 311 140,
Država: Croatia
Super knjižara
Tel: +385 (1) 48 75 734
Država: Croatia
Partneri
bottom