Kategorije
bottom
Vidi 2012

Računala, software, ured i škola / Software

prikaz trgovina:
stranica 1 od 2     prva stranica  |  ‹‹ prethodna  |  slijedeća ››  |  zadnja stranica
1 2
Maskice.hr
Maskice.hr je Vaš We-Shop sa najboljom opremom za mobitele. Nudimo Vam samo najbolju opremu za Vaše mobitele. Sačuvajte mobitel i podarite mu novi sjaj.
Tel: 01/ 234 5555
Država: Croatia
Multistore
Multistore.si - internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu i pristupačne cijene na jednom mjestu.
Tel:
Država: Croatia
Abrakadabra
Mi smo Abrakadabra, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu. Predana smo ekipa digitalnih stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Tel: 072 007 007
Država: Croatia
ITVideo
ITVideo specijalizirani smo se za projektiranje, instalaciju i održavanje sigurnosnih sustava (protuprvala, videonadzor, vatrodojava, kontrola pristupa). Kvaliteta naših usluga proizilazi iz dugogodišnjeg iskustva u ovom polju, konstantog usavršavanja naših djelatnika te korištenja vrhunske opreme.
Tel:
Država: Croatia
Mikronis
Vaš frend u IT svijetu
Tel: 01 3033 100
Država: Croatia
Signum soft keylogger
Signum soft keylogger je software namijenjen za kontrolu i nadzor računala.
Tel:
Država: Croatia
VT INFO
Tvrtka VT Info d.o.o. osnovana je 1993. godine i sve do danas uspješno djeluje na području informatike. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja, prodaja te servisiranje informatičke opreme. 2010. godine preselili smo sjedište tvrtke iz Zagreba u Zadar te smo se uglavnom opredjelili na uvoz te distribuciju zamjenskih tonera za laserske štampače.
Tel: 023 337 009
Država: Croatia
Web::Edukacija
Web::Edukacija - naučite sve o webu, kupite seminare i radionice, a u svemu će Vam pomoći naša dva slogana: Ne poslujte naglavačke. Jer znanje donosi profit.
Tel: 099 514 0 415
Država: Croatia
Nixus
Informatička trgovina NIXUS d.o.o. bavi se servisiranjem informatičke opreme, prodajom kvalitetnih brendova te održavanjem mrežnih instalacija i održavanja računala.
Tel: 052463630
Država: Croatia
Plava Zebra
Online robna kuća
Tel:
Država: Croatia
ModulOsam
ModulOsam.com. je osnovan 2013. godine i specijalizirana je web trgovina za online prodaju elektronicke i kompjuterske opreme.
Tel: +385 98 19 29 620
Država: Croatia
Naši profili na društvenim mrežama:  
google+
facebook
M-Computers
Prodaja PC stolnih i prijenosnih računala, Apple računala, tableta, fotoaparata i foto opreme, kamera, Garmin uređaja, televizora, projektora,...
Tel: 013707800
Država: Croatia
IQ centar
Brand IQ centar u vlasništvu je poduzeća Zagria d.o.o. s sjedištem u Slavonskoj aveniji 26/9, 10000 Zagreb. Poduzeće je osnovano 1989. godine, a za razliku od drugih WEB shopova zaista raspolažemo s stvarnim lagerom i prodajnim prostorom u koji možete doći i kupiti sve u količinama koje su iskazane na našim WEB stranicama.
Tel: 01/2455-950
Država: Croatia
Ikarus
Mi smo novo nastalo poduzeće u 2013. Bavimo se distribucijom IT opreme, putnih kofera i uredske opreme.
Tel: 042/302109
Država: Croatia
Trgovina Računala
Online Trgovina kvalitetnih i pouzdanih gotovih konfiguracija i komponenti za vaše računalo. Veliki izbor prijenosnih računala. Kvalitetno riješenje Web Trgovine dinamički optimizirane za tražilice.
Tel:
Država: Croatia
AZ-europe
AZ-europe je internetový obchod s medzinárodným pôsobením, ktorý Vám ponúka obrovské množstvo produktov v rôznych kategóriách s vývozom do celej Európy. AZ-europe svojou rozmanitosťou a dômyselným spracovaním jednotlivých sekcií prináša na trh ponuku nielen najnovších technológií, ale aj množstvo noviniek pri vyhľadávaní a získavaní informácií, kto
Web: http://az-europe.eu  |  E-mail:
Tel: +421 52 788 6911
Država: Slovakia
Bagira
Bagira.hr vam nudi najbolju ponudu stolnih i prijenosnih računala, televizora i dodataka, monitora i pisača, kao i ostalog hardvera i softvera koji vam može zatrebati. Brza i pouzdana dostava po cijeloj Hrvatskoj uključujući sve otoke.
Tel:
Država: Croatia
ModulDevet
Online prodaja informatičke opreme, potrošačke elektronike i igračaka. Renomirane svjetske marke Samsung, LG, Sony, WD, Microsoft,LEGO i ostalih 30ak. Odlične cijene i brza dostava. Plaćanje virmanom ili pouzećem. Dostava u roku 24 sata.
Tel: +385 98 19 29 620
Država: Croatia
HGshop
HGshop je web trgovina HGSPOT-a, poznate specijalizirane trgovine za IT. U najobuhvatnijoj ponudi notebooka (laptopa), TV-a i fota u Hrvatskoj sigurno ćete pronaći nešto u skladu sa svojim očekivanjima. HGSHOP garantira: odlične cijene, najbogatiju IT ponudu u Hrvatskoj, osiguranu dostavu u kratkom vremenu, sigurnost kupnje, brojne novitete.
Tel: 01 66 11 555
Država: Croatia
HSM store
Tel: 01/ 3908 930
Država: Croatia
Recro
Naša je misija da svojim poslovanjem, kroz inovacije i unaprijeđenja, kontinuirano stvaramo nove vrijednosti korisnicima naših proizvoda i usluga, poslovnim partnerima, zaposlenicima, dioničarima, te društvu u cjelini.
Tel: +385 (0)1 3650-777
Država: Croatia
Vixus
VIXUS je rapidno rastuća internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu proizvoda iz područja informatike, potrošačke elektronike te kućanskih aparata. Profesionalan pristup i brza usluga su naše glavne kvalitete koje je prepoznalo na tisuće zadovoljnih korisnika.
Tel: 015506656
Država: Croatia
TUO Procesor
Prodaja računala
Web: http://www.4-m.hr  |  E-mail: 4m@4-m.hr
Tel: 021/670382
Država: Croatia
Brkcomp
Internet trgovina Brkcomp ima u svojoj ponudi preko 20000 artikala informatičke i uredske opreme te bijele tehnike.
Tel: 048 883 110
Država: Croatia
Bang
Prodaja informatičke opreme, potrošačke elektronike i mobilnih uređaja - servis informatičke opreme, potrošačke elektronike i mobilnih uređaja - računalna daljinska podrška - računalna edukacija (u prostorima naše tvrtke ili Vašem domu; osobno ili putem daljinske podrške) - IT konzalting i mrežne usluge (savjetovanje pri kupnji, umrežavanje
Tel: 01 3751 280
Država: Croatia
Futura IT
Futura IT se bavi prodajom računala i računalne opreme. U svojoj ponudi imamo preko 10.000 artikala te vam nudimo najjeftinije cijene na tržištu, besplatno slaganje konfiguracija kupljenih kod nas, te također besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 2000kn na području cijele Hrvatske. Plaćanje moguće i pouzećem.
Tel: 01/7787-044
Država: Croatia
Fax.hr
Šalljite i primajte faksove putem weba. Bez obzira gdje se nalazili vaši faksovi uvijek će pronaći put do vas bilo da su automatski dostavljeni na vaš e-mail ili da ih sami pregledate na Fax.hr portalu koristeći zaštićenu internet vezu s vašim web browserom.
Web: http://fax.hr  |  E-mail: prodaja@fax.hr
Tel: +385 1 55 99 700
Država: Croatia
Arka
ARKA d.o.o. je najveći distributer računala, računalnih komponenti i opreme u ovoj regiji. Također nudimo veliki izbor potrošnog materijala za sve vrste pisača. Osim prodaje nudimo vam uslugu servisiranja i održavanja kako računala i računalne opreme tako i svih uredskih strojeva.
Tel: 048 621 444
Država: Croatia
PC4U
Online prodaja te servis stolnih i prijenosnih računala. Dostava u cijelu hrvatsku putem overseasa.
Web: http://www.pc4u.hr  |  E-mail: info@pc4u.hr
Tel: +385 42 260 172
Država: Croatia
SuperNet
supernet.hr je najposjećenija iTrgovina na hrvatskom tržištu sa više od 7500 proizvoda iz područja IT-a i potrošačke elektronike. Naše prednosti su: cijena koja je za većinu proizvoda najniža na tržištu, brzina isporuke - isti ili slijedeći dan, mogućnost preuzimanja proizvoda u našoj poslovnici, stručnost osoblja te postprodajni servis.
Tel: 01 3041 230
Država: Croatia
Stranica 1 od 2     prva stranica  |  ‹‹ prethodna  |  slijedeća ››  |  zadnja stranica
Reklame
Implant Centar Martinko
bottom