Kategorije
bottom

Simbex

logo
Adresa: Trnjanska 59a
Grad: Zagreb
Država: Croatia
Telefon: 01 63 14 449
GSM:
Fax: 01 63 14 447
Ukupno pregleda: 4025
Svjesni brzog prolaska vremena, osvrnuli smo se malo na našu prošlost. Taj dug period nije bio lak, ali možemo zaista reći da smo sretni i zadovoljni svojom prošlošću.

Sretni smo jer imamo Vas, ljude koji su stalno bili uz nas i uz koje smo mi bili. Sretni smo zbog svih nasmijanih lica i veselja koje smo donijeli. Sretni smo, jer znamo da smo mnogima zaista pomogli koliko god smo mogli. A zadovoljni smo, jer znamo da se naš stalni trud isplatio.

Edukacije o inkontinenciji, vježbama, zdravlju, prevenciji, pravilnoj primjeni pomagala; pomoć mnogobrojnim udrugama i naravno osobama s invaliditetom; istraživanja koja smo proveli; standardi kvalitete koje smo uveli, samo su dio našeg rada. Pomoć djeci bez roditelja, umirućim bolesnicima, pomoć u zbrinjavanju rana, stalna pomoć inkontinentnim i osobama s problemom dekubitusa dio su naše svakodnevice.

Osnovali smo Zakladu koja pomaže osobama starije životne dobi i onima koji pate od inkontinencije. To je jedina takva Zaklada na ovom područuju. Osnovali smo i Polikliniku SimBex u svrhu lječenja inkontinencije i kao potporu Zakladi.

Otvorili smo tabu teme i prvi progovorili o inkontinenciji, problemu o kojem nitko nije htio pričati. Bolestan čovjek se liječi, a inkontinentan se srami i zato za te koji se srame svog problema, radimo stalno, pomažemo stalno i zbrinjavamo stalno.

Ponosni smo na vrhunsku kvalitetu naših pomagala, jer ih konstantno razvijamo, jer se osoba koja ih koristi osjeća sigurnom, prestaje biti izolirana, funkcionira normalno, ima kvalitetniji život.

Naši članovi Zaklade SimBex, kojih je preko 3500, su pokazatelj da nam je uspjelo pomoći mnogima kojima je pomoć zaista bila potrebna.

Vaše zadovoljstvo i sreća su nam stalno u mislima i zato Vas molimo javite nam se sa svojim prijedlozima i idejama kako bismo još bolje mogli raditi ono što nas uveseljava, a to je brinuti o Vama.
Facebook komentari
Partneri
bottom