Kategorije
bottom

Extreme digital

logo
Adresa:
Grad: Zagreb
Država: Croatia
Telefon: (01) 8000 222
GSM:
Fax: (01) 558 2344
Ukupno pregleda: 13604
Extrem Digital je švicarsko-mađarska firma, koja je na tržištu tehničkih uređaja duže od jednog desetljeća.
Promet nam je prošle godine bio preko 42 000 000, a u zadnjih nekoliko godina naš trud je priznat mnogim nagradama.
U prošlim godinama portal Extrem Digitala ubrojen je u 10 najpoznatijih internetskih trgovina u Mađarskoj.
U 2011-toj godini na natjecanju, koje priređuje Savez Mađarskog Marketinga, proglasili su nas za najbolji web portal godine, a u kategoriji tehničkih proizvoda osvojili smo "Trgovina godine".

Na događaju eFestival - događaj online i multimedijske struke koja se priređuje svake godine - nagrađeni smo u kategoriji "Web stranica ugodna, razumljiva za kupca". Podrijetlo iz Švicarske garantira pouzdanje i financijsku stabilnost, ali je važno svojstvo tvrtke i neprekidan rast. U suradnji s informatičkom tvertkom SoftCon Informatik proširili smo se u susjedne države. Extrem Digital pored aktivnih trgovina u Slovačkoj, Češkoj, Rumunjskoj, pojaviti će se i u Hrvatskoj koja se bliži ulasku u Europsku uniju. U mnogim europskim državama smo prisutnim svojim proizvodima, promet web trgovina je najveći na mađarskom tržištu. Trudimo se da i na hrvatskom tržištu zadovoljimo rastuće potrebe naših kupaca. U našoj ponudi možete pronaći široki asortiman proizvoda najpoznatijih svjetskih proizvođača, počevši od informatičke opreme, audio-video i Hi-Fi opreme, fotoopreme, sve do kućanskih uređaja. Usluge, specijalne ponude Kraj niskih cijena nam je važno kvaliteta usluga.

Garancija cijene osigurava, da cijene kod nas kupljenih proizvoda neovisno o fluktaciji valute Kuna, Vi možete kupiti za narudžbenu cijenu, i u lučaju, ako se njihova cijena promijenila. U trenutku narudžbe zadanu cijenu možemo samo sniziti - tako za Vas uvijek dobro ispadne! Naša web trgovina osmišljena je prema cilju jednostavne i ugodne kupovine za naše korisnike. Komentari naših kupaca se pojavljuju uz proizvode tako da možete saznati osobna iskustva o kupljenim prozvodima. Jedinstvena usluga dojave cijena Vas obavještava preko e-maila o smanjenju cijena proizvoda. A s registracijom narudžbe prije dostupnosti uređaja možete prvi saznati novosti o proizvodu!

Extreme Digital prvi među trgovinama informatičkim proizvodima pruža jedinstvenu uslugu, besplatnu dostavu proizvoda za kupce (za narudžbe od 3000kn)!

U slučaju proizvoda koji su na raspolaganju osiguravamo dostavu ili preuzimanje u roku od 3 radnih dana u svim dijelovima države. Vaše narudžbe ćemo dakle dostaviti, ali ih možete i preuzeti u našoj trgovini od ponedjeljka do petka između 10-20 sati, te subotom od 10-16h. Extreme Digital vjeruje da je tehnologija u harmoniji sa svijetom, a ne protiv njega. Zato posvećujemo veliku pažnju da štetne materijale zbrinemo na odgovarajući način. Ako nove kućanske uređaje kupite kod nas, na zahtjev ćemo preuzeti Vaše stare uređaje i ekološki ih zbrinuti. Sigurnost plaćanja i proizvoda Kod besplatne dostave, kupac plaća proizvod tek nakon provjere, tako kupac prije plaćanja ne provjerava samo kvalitetu proizvoda, već se osigura i o postojanju tih proizvoda. Extreme Digital osobito obraća pažnju da se kod svih proizvoda osigura korisnički priručnik i uputstva na hrvatskom jeziku. Ali unatoč našem trudu može se dogoditi, da pakiranje određenog proizvoda to ne sadrži. Molimo Vas da to provjerite prije kupnje. U slučaju, ako ste to primjetili nakon kupnje, molimo Vas da nedostatak uputstva što prije javite našim kolegama kako bismo to ispravili.
Facebook komentari
Partneri
bottom